İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Halkın durumu çok vahim! Milletimiz bu şartları hak etmiyor

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Talas ilçesinde beraberindeki partililerle birlikte Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Ataman, Talas Anayurt pazar yeri ziyaretlerinin ardından 'Halkın durumu çok vahim. Aziz millet bu şartları hak etmiyor. Manda yoğurtlu, kestane ballı tarifler vereceğinize önce vatandaşın karnını doyurun' diye konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Halkın durumu çok vahim! Milletimiz bu şartları hak etmiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas İlçe Başkanı Osman Haymana ve partililerle birlikte Talas Anayurt Pazar yerinde vatandaşları ziyaret ettiklerini dile getiren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.

Ataman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Parti teşkilatlarımızla birlikte Talas/Anayurt pazarındaydık. İl Başkanlığım boyunca 1200'ün üzerinde esnaf ziyaret ettim ama Anayurt pazarındaki kadar sitemi, şikayeti hiç görmemiştim. Pazar esnafı: ''Satışlarımız çok düştü. Artık kilo değil yarım kilo fiyatını yazıyoruz.'' diyor. Pazara gelen bir teyzemiz cebinden çıkardığı 40 lirayı bize uzatıyor: ''Tüm param bu 1 kilo domates, 1 marul başka bir şey eder mi?'' diyor. Halkın durumu çok vahim. Aziz millet bu şartları hak etmiyor. Manda yoğurtlu, kestane ballı tarifler vereceğinize önce vatandaşın karnını doyurun.