İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Kıl payı atlattık, ölümden döndüm!

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman'ın objektiflere takılan sarılı haldeki kolu dikkat çekti. Ataman'ın, arefe günü kaza yaptığı belirtildi.

İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Kıl payı atlattık, ölümden döndüm!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber merkezimize konuşan İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, “Arefe günü Talas’ta ziyaretlerimizi, programlarımızı sürdürürken bir kaza yaşadık. Programları tamamlayıp, araca doğru gittiğimiz sırada sürücüsünün acemi olduğunu öğrendiğimiz ve içerisinde 4 üniversite öğrencisinin yer aldığı bir aracın çarpması sonucu kolumda kırık meydana geldi. Kazayı ucuz atlattık. Kıl payı kurtulduk, adeta ‘ölümden döndük’ dense yeridir. Aracın ayna kısmının çarpması sonucu savrulduk ve kolda kırık oluştu. Allah korudu. Kaza yapacak bir şey yok. O öğrencilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve aynı zamanda bundan sonra daha dikkatli araç kullanmalarını istiyorum” dedi.
"MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, EVDE OTURMAK OLMAZ"
Kolunda meydana gelen kırıkların çalışmalarına engel olmadığını dile getiren Ataman, “Millet bizi çağırıyor. Bu nedenle kolumdaki kırık bahane değil. Ülkenin, milletin bu kadar derdi, sorunu varken evde oturmak olmaz. Çok çalışacağız. Elimizden geldiğince milletin sesi olmaya, vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Diğer yandan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ile Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, Ataman'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.