İYİ PARTİ'DEN O İSİMLER HAKKINDA İSTİFA ÇAĞRISI!

İYİ PARTİ'DEN O İSİMLER HAKKINDA İSTİFA ÇAĞRISI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yigen, Büyükşehir Belediyesi’nin tartışmalı 221 villa parsel ihalesi ile ilgili yaptığı açıklamada istifa çağrısı yaptı.

Açıklamasında, “Encümen üyeleri istifa etsin” diyen İYİ Partili Muharrem Yigen, “Ballı villa parseli diye nam yapan ve birçok etik olmayan durumun ortaya çıkmasına sebep olan arsa satışına ilişkin olarak bir kaç kişinin istifa etmesi yetmez" dedi.

Yigen, "İstifa edenleri duruşlarından dolayı, yanlıştan dönmeleri adına tebrik ediyorum, ama asıl istifa edip dik durması gerekenler ise satışı yapılan parsellerin satışını gerçekleştiren ve ortak alınmasına müsaade eden 23.06.2020 tarihli ihale ortakları listesine imza atan encümen üyeleri; Hüseyin Beyhan, Mehmet Savruk, Muammer Kılıç, Yakup Göktaş, Hulusi Çavdar, Emine Timuçin, Mehmet Yıldız, Selman Sürmelioğlu, Ali Süslü, Sedat Erdoğan ve İbrahim Sarıçiçek’tir. Büyükşehir Belediyesi encümeni olan bu isimlerinde bir an önce istifa etmesi lazım. Ayrıca İmar  A.Ş Müdürü Sayın Serdar Altıntuğ oğulları ve gelini adına bu arsaları alarak yanlışın büyüğünü yapmıştır. Bence hem arsaları iade etmesi lazım hem de istifa etmesi lazım. Bu saydığım isimlerin hepsinin vicdan sahibi olduğunu yanlıştan korktuklarını Kayseri Büyükşehir Belediyesinin bu şekilde anılmasından, ‘bizlerinde bu olaya bir şekilde vesile olmasından rahatsız olduk’ diyerek derhal istifa etmesi gerekiyor. Büyükşehir’in aldığı bu yara kolay kolay kapanmaz.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yigen, ihale ile ilgili olarak yaşananlara dikkat çekti ve istifa edin çağrısı yaptı.

TALAS'TA İSTİFALAR PEŞPEŞE GELMİŞTİ!

GÖZLER ŞİMDİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÇEVRİLDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin, tartışmaları beraberinde getiren Reşadiye'deki Villa parseli ihalesi ve sonrasında yaşananların ardından Talas'ta istifa haberleri art arda geldi. Talas Belediyesi Fen işleri Müdürü Mehmet Sami Doğramacı ve Talas Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent Türemiş dün görevlerinden istifa etti. Diğer yandan Talas'ta bir hafta önce de Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev, aynı villa parsellerine yönelik tartışmaların ardından görevinden istifa etmişti.