İstikbal Avrupa 'da büyümeye devam ediyor

İstikbal Avrupa 'da büyümeye devam ediyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, uluslararası marka olma yolunda , Almanya’da yeni mağazasını tüketiciler ile buluşturdu.

 Avrupa pazarında Berlin’de açtığı yeni mağazası ile Almanya’da ki onbirinci mağazasını açmış oldu. İstikbal’in son mağazası ile Avrupa’da toplam mağaza sayısı 74 ‘e ulaştı.

 İstikbal Berlin Reinickendorf mağazası, Boydak Holding CEO’su Ertunç LAÇİNEL ile Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet AZGIN, Berlin Milletvekili Emine Demirbüken Wegner  ve 30’dan fazla ülkeden gelen İstikbal bayilerinin katılımı ile  açıldı.

 İstikbal mağaza açılışında konuşan Boydak Holding CEOsu Ertunç Laçinel “ İstikbal markamızla ve diğer markalarımızla daha önce de belirtmiş olduğum gibi özellikle Dış Ticaret’de yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Dünya’da Avrupa’daki ağımızı genişletmenin yanı sıra özellikle henüz giriş yapmadığımız ülkelerdeki mobilya pazarlarına giriş yapmak üzere incelemelerimizi sürdürüyoruz. Amacımız bir Türk Markası olarak dünya da yaygın olarak marka bilinirliğimizi artırmak. Bu vesile ile de ülke ekonomimize katkı sağlamış olacağız. Özellikle mobilya endüstrisin de, önemli değişimler sağlayacağımızı ve pazara dinamik bir yapı kazandıracağımızı düşündüğümüz projelerimizi de yakın gelecekte sizlerle paylaşmak istiyoruz. 

2017 sonuna kadar Avrupa pazarında 100, yurtdışı pazarda ise 250 mağazaya ulaşmış olacağız. “