İş adamından A Milli Kadın Voleybol Takımıyla ilgili çirkin paylaşım!

İş adamının A Milli Voleybol takımı ile ilgili paylaşımı tepki topladı.

İş adamından A Milli Kadın Voleybol Takımıyla ilgili çirkin paylaşım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyatları B Grubundaki 5’inci yani son maçında maçında bugün Rusya Olimpiyat Komitesi ile karşı karşıya geldi. Türkiye, 5 setlik mücadelenin sonunda Rusya'yı 3-2 mağlup etti. Grubu 3. sırada tamamlayan Filenin Sultanları'nın çeyrek finalde rakibi Sırbistan veya Güney Kore olacak. A Millilerin başarısı Türkiye’de sevinçle karşılandı. Sosyal medyada hesaplarından vatandaşlar millileri tebrik ederek, paylaşımlar yaptı. 

İŞ ADAMINDAN ÇİRKİN PAYLAŞIM

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kayseri’de de vatandaşlar A Milli Voleybol takımının başarısıyla gurur duydu. Facebook hesabından ay yıldızlı takımın başarısını paylaşan Eray Samet Canatan, “Tebrikler kızlar....Bu gün de ; Rusya’yı devirdik.....” ifadelerini kullandı. Canatan’ın, bu paylaşımına ise iş adamı Zafer Bağkale’den tepkileri beraberinde getiren bir yanıt geldi. Bağkale, “Hacı kız voleybol takımında ben maça konsantre olamıyorum federasyonu söyleyin bacaklarına uzun don giysinler yoksa işimiz kötü” yazdı.
Eray Samet Canatan da, Bağkale’nin bu yorumuna, “Ne oluyor ki.,?!! Anlamadım da..” yanıtını verdi. Daha sonra “Candan Talaslıoğlu” adlı bir kullanıcı da sosyal medya üzerinden Bağkale’ye cevap vererek, şu paylaşımı yaptı: “Uzun don da giyseler sana sökmez zafer aga” Eray Samet Canatan daha sonra bu yorumlara karşılık, “Rusyayıda devirdik..” yazdı. Sosyal medya üzerinden ortaya çıkan bu yorumlar ise tepki topladı.