İncesu'da 'barış' havası! İlmek'ten dikkat çeken CHP ziyareti!

Millet İttifakının adayı olarak seçim kazandı, ancak daha sonra Cumhur İttifakına geçti ve AK Parti rozeti taktı. Muhalefetin tepki ve eleştirilerinin hedefindeki isimden dikkat çeken adım...

İncesu'da 'barış' havası! İlmek'ten dikkat çeken CHP ziyareti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı adayı olarak seçime giren ve seçimi kazanan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, daha sonra Millet İttifakından ayrılarak, Cumhur İttifakına katılmış ve AK Parti rozeti takmıştı. İlmek, bu kararı sonrası özellikle İYİ Parti ve CHP cephesinden sert eleştirilerin hedefi haline gelmişti. 

İlmek, uzun bir aranın ardından dikkat çeken bir adım attı ve CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncesu İlçe Başkanlığını ziyaret eden İlmek, yapılan ziyaretlerin amacının halkla istişare etmek olduğunu söyledi.

 İlmek, “Sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak İlçe'nin sorunlarını dinleyeceğiz.  Projelerimizi halkla paylaşacağız. 
Sadece seçim öncesi değil, her gün çeşitli geziler gerçekleştireceğiz” dedi. Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan İlmek “Halkın ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi görmesinin çok önemli” ifadelerini kullandı.