İlk bağışı MHP İl Başkanı ve aynı zamanda Kuyumcular Derneği Başkanı İncetoprak yaptı

MHP İl Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak ve dernek yönetimi kan bağışında bulundu.

İlk bağışı MHP İl Başkanı ve aynı zamanda Kuyumcular Derneği Başkanı İncetoprak yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kan Merkezi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi. “Kan acil değil, sürekli ihtiyaç” sloganı ile dernek binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına “dernek üyelerinin tamamının” katıldığı ifade edildi. 

Haber

MHP İl Başkanlığının yanı sıra aynı zamanda Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Adnan İncetoprak, kampanya kapsamında kan veren ilk isim oldu. İncetoprak, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman hassasiyet gösterdiklerini söyledi. İncetoprak, “Dernek binamızda yaptığımız bu bağış kampanyasına katılan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi yetkilileri ve çalışanlarına da burada bizlerle oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum Toplumun önemli sorunlarından biri olduğuna inandığımız kan bağışının yaygınlaşması için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri ile esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın hem bilinçlenmesini hem de yardımlaşma duygularının daha sıkı hale gelmesini amaçlıyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri derneğimizde devam edecek” dedi. 

Haber