'İlçe teşkilatını kundaklayan CHP üyesi değil, algı oluşturulmak isteniyor'

'İlçe teşkilatını kundaklayan CHP üyesi değil, algı oluşturulmak isteniyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Hacılar ilçe teşkilatının kundaklanmasının ardından basında yer alan “Kundaklayan CHP’li çıktı” haberlerine tepki gösterdi. “Söz konusu şahıs madde bağımlısıdır ve kesinlikle CHP üyesi değildir.” diyen Keskin, “Kişi madde bağımlısı, elleri kolları kesik içinde olan birisidir. Madde bağımlısı olan kişiler buldukları parayla bir şekilde içtikleri maddeyi  temin ederler. Ama o kadar duyarlı olmaya başlamışlar ki bu madde bağımlıları Sayın  Kılıçdaroğlu’nun parti programını beğenmiyor, gidip  böyle bir tepki gösteriyor. Arkadaşlar yakan  değil, yaktıran kişi önemlidir.” şeklinde konuştu.

 CHP Hacılar İlçe teşkilatının kundaklanmasının ardından, olayı gerçekleştiren ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 24 yaşındaki Nazmi A.’nın “CHP üyesi olduğuna” yönelik çıkan haberlere tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, bu yöndeki yazılarla CHP’ye karşı algı oluşturulmak istendiğini söyledi.

“MADDE BAĞIMLILARI DUYARLI OLMAYA BAŞLAMIŞ!”

Keskin, “Doğru olmayan bilgiler doğruymuş gibi yazılıyor. Ne yazık ki basında  bu şekilde  algı oluşturulmasına yardımcı olunuyor. Dün partimizi kundaklayan madde bağımlısını partimiz üyesi olduğu gibi cümlelerle al yazılarla, yazılarla ifadeler yer aldı. Bu kişinin Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği yoktur. Madde bağımlısı olan birisidir. Babasının CHP üyesi olduğundan yola çıkılarak, bu yönde algı oluşturulmak isteniyor.  Artık Türkiye’de kişi bırakılıp, ailesinin özellikleri ile ilgilenilmeye başlandı. “ şeklinde konuştu. Keskin, şunları söyledi: “CHP üyesi olduğu söyleniyor. Bir kez daha söylüyorum,  yakalanan kişi Cumhuriyet Halk Partisi üyesi değildir. Madde bağımlısıdır, elleri kolları kesik içinde olan birisidir. Madde bağımlısı olan kişiler buldukları parayla bir şekilde içtikleri maddeyi temin ederler. Ama ne hikmetse o kadar duyarlı olmaya başlamış ki bu madde bağımlıları Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti programını beğenmiyor ve gidip böyle bir tepki gösteriyor. Arkadaşlar yakan,  değil yaktıran kişi önemlidir. Ben dünde söyledim bu iş bir kişinin üzerine bırakılacak, bir meczubun veya şizofrenin veya bir madde bağımlısının yaptığı iş gibi gösterilmeye çalışılacak diye. İşte dediğimin aynısı çıktı.”

Haber: Cafer ZENGİN