'İki Kayserili'nin arasına girmek istemiyorum, ama…' dedi ve çarpıcı o rakamı paylaştı!

Düşündüren Kayseri rakamlarını Meclis'te paylaştı: Türkiye'de her vatandaş 100 lira kazanırken Kayserili, fakirleşmiş...

'İki Kayserili'nin arasına girmek istemiyorum, ama…' dedi ve çarpıcı o rakamı paylaştı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Kayseri düellosunun yaşandığı Meclis’te verdiği örnekle dikkat çekti. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’nin hak ettiği yatırımları alamadığını belirterek, yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekti ve iktidara yüklendi. Bunun üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ataş’ın  aksine Kayseri’nin gerekli yatırımları aldığını savunarak, üniversite ve OSB örnekleri vererek, “Bizim imzalarımız, bizim katkılarımız var, bunların hiçbiri göz ardı edilemez” dedi. Kayseri Milletvekilleri arasında yaşanan bu yöndeki tartışmalar sonrasında araya giren İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof Dr İsmail Tatlıoğlu ise Kayseri ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 
“2 KAYSERİLİNİN ARASINA GİRMEK İSTEMİYORUM AMA…”
“Gelin araştıralım, eğer bu iddialar yersizse de yersiz olduğu anlaşılsın ve gerçekten vicdanlar rahatlasın” diyen Tatlıoğlu, “Sayın Elitaş’a ve Sayın Ataş’a Kayseri’yle ilgili bir şey söylemek istiyorum. 2 Kayserilinin arasına girmek istemiyorum ama 2005 yılında Türkiye'de her vatandaş 100 lira kazanırken Kayserili 95 lira kazanıyormuş, 2021 yılında her vatandaş 100 lira kazanırken Kayserili 88 lira kazanmaya başlamış. Yani Kayserili fakirleşmiş, ama açıldı esnaf ama kapandı… Neticede Kayserilinin fakirleşmesiyle süren bir süreç var” dedi.

 

Ataş: İktidar Milletvekilleri, Kayseri'de sokağa çıkıp, vatandaşa selam veremez halde!

Haberin detayları için TIKLAYIN

Elitaş: Kayseri'de bizim imzalarımız, katkılarımız var, hiçbiri göz ardı edilemez!

Haberin detayları için TIKLAYIN