İHA bölge müdürleri Kayseri OSB'de

İHA bölge müdürleri Kayseri OSB'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürleri Toplantısı dolayısı ile Kayseri’de bulunan İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ve bölge müdürleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile görüştü.
Bölge Müdürleri Toplantısı dolayısıyla Kayseri’de bulunan İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ve beraberindeki heyet, temasları kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından karşılanan heyet, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nı ziyaret etti. Nursaçan, misafirlerine park hakkında bilgiler verdikten sonra hizmet binasına geçildi. Burada Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyet ve projelerini anlatan tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, “Bu görmüş olduğunuz hizmetler 26 ay sürede icra edildi, bu bir rekordur. Güneş enerjisi santrali 36 milyon dolarlık bir yatırımdı. Bizim kurduğumuz tesisin 7 buçuk milyon dolar gibi yıllık getirisi var. Baktığınız zaman Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin gündüz enerjinin yüzde 20’sini karşılıyoruz. Şuanda Türkiye’de Kayseri OSB’nin enerji üretim tarlasından başka büyük tarla yok” ifadelerini kullandı.
Başkan Nursaçan, Kayseri’nin fuarcılık alanında da gelişme kaydettiğini belirterek yeni yapılacak olan fuar alanı hakkında bilgiler verdi. Nursaçan şunları kaydetti:
“Bizim temel sıkıntımız şu. Toplumumuz maalesef çalışmadan zengin olma, okumadan alim olma hastalığı var. Bundan kurtulmamız lazım. Kayseri’de bazı arkadaşlar diyor ki ‘Kayseri’de mobilyadan başka şeyler de yapılsın’. Yapılsın, itirazımız yok, yapana mani yok. Ama yapılana da saygı duymak gerekiyor.”
Ziyarette konuşan İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA’nın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek 2 bine yakın abonelerinin bulunduğunu ifade etti. Arvas, “İhlas Haber Ajansı’nın 2 binin üzerinde abonesi var. Bunun 500’den fazlası web sitesidir. Sisteme koyduğunuz bir haber otomatikman sitelerde kayda girer. 130’edan fazla televizyona hizmet veriyoruz. Değişik bölümlerde çalışmalarımız var. Anadolu’daki medya için haber hazırlıyoruz. İhlas Haber Ajansı’nın İstanbul’da derlediği haber bülteni Türkiye genelinde 46 televizyon kanalın da aynı anda yayına girer. Biz aynı zamanda ihracatçı bir kurumuz” dedi.
Ziyarete İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ile birlikte İstanbul, Adana, Antalya, Ayrın, Bursa, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon bölge müdürleri ile yöneticiler katıldı.