İcra gelen çiftçi isyan etti... Akşener, sert tepki gösterdi: Haram olsun, zıkkım olsun…

'Ben AK Parti üyesiydim. 2021'in 8'inci ayında ayrıldım. Yıldım başıma gelenlerden. Köylüyüz'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İcra gelen çiftçi isyan etti... Akşener, sert tepki gösterdi:  Haram olsun, zıkkım olsun…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Bünyan’da kalabalığa seslendi. Vatandaşın yaşadığı sorunlara dikkat çeken Akşener,  Türk Telekom örneği vererek, iktidara yüklendi. 
"BEN AK PARTİ ÜYESİYDİM" DİYEN ÇİFTÇİ İSYAN ETTİ...
İYİ Parti Lideri Akşener’in konuşması sırasında yaşadıklarına isyan eden bir çiftçinin feryadı ise dikkat çekti. Süt Birliğinden kendisine 1350 lira ceza geldiğini ve komşuya gidip,  takı bozdurduğunu ve bankaya cezayı yatırdığını anlatan çiftçi, “Cebimde metelik kalmadı, eve gidecek param kalmadı. İşte kağıdım. Ben AK Parti üyesiydim. 2021’in 8’inci ayında ayrıldım. Yıldım başıma gelenlerden. Köylüyüz” ifadelilerini kullandı. 

İcra gelen çiftçi Akşener'e dert yandı... Akşener, sert tepki gösterdi:  Haram olsun, zıkkım olsun…
AKŞENER’DEN SERT SÖZLER: ZEHİR ZIKKIM OLSUN
“Gerçek burada hayaller, masallar sarayda” diyen Akşener,  sert ifadeler kullandı. Akşener, “5 maaş alan danışmanlar var. Yan gelip yatıyorlar. Senin çocuğun aç işsiz, umutsuz 5 maaş alıp insan tekmeleyen danışmanlar var. 11 maaş alan müdürler var. Ne yaptıklarını merak ediyorum. Haram olsun, zıkkım olsun. Siz çiftçiler, besiciler destek beklerken Telekom 24 milyar liraya hepimizin cebine kilitlendi.  En büyük kazığı attılar hepimize. Sayın Erdoğan’ın aile dostu Haririler çaktılar, alıp gittiler. 24 milyar lirayı Devlete çaktılar. Devlete çaktılar ne demek, biliyor musunuz? Sizin, benim, hepimizin vergilerinden çaktılar. 24 milyar ile neler yapılabilirdi? Mazotta, yemde, indirim. Nisan ayında gübreyi size bedava verme imkanı... Bir yıl o para size verilse çiftçi 10 kat daha fazla üretebilirdi" dedi.