Herkes zam açıklarken, 'Bizde zam yok! Direneceğiz' açıklaması!

İğneden ipliğe her gün zam haberlerinin geldiği ülkede şaşırtan bir açıklama geldi. Pusula 38 Özel Güvenlik ve Eğitim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çelebi, 'Bizler gerek potansiyel kursiyerlerimizin ekonomik durumunu dikkate alarak, gerekse de bu zam furyasına küçük bir direnç olmasını dileyerek 2022 yılının ilk iki döneminde düzenleyeceğimiz Özel Güvenlik Eğitimlerini 2021 fiyatlarıyla devam ettirme kararı aldık' dedi.

Herkes zam açıklarken, 'Bizde zam yok! Direneceğiz' açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Pusula 38 Özel Güvenlik Şirketi Sahibi Abdullah Çelebi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 2022 Yılına yaklaştığımız şu günlerde sebebi ve gerekçesi ne olursa olsun piyasalarda anlamsız bir fiyat artışı gözlemlenmektedir. Bu durum ister istemez ticaret erbabı ve esnaflarımızı da etkilemekte buna bağlı olarak ta girdi fiyatlarına gelen artışları bazen abartarak bazen de ellerinden gelen en düşük miktarlarda çıktı fiyatlarına yansıtmaktadırlar. Bu durum ise piyasalarda korkunç bir zam dalgasına sebebiyet vermektedir. Benzer durumlar muhakkak ki Özel Güvenlik Eğitimlerini de etkilemektedir. Örnek olarak Kursiyerlerimizin eğitim ve sınav atışlarında kullanılan merminin tanesine MKE tarafından % 84, kurumumuz tarafından ödenen atış ve sınav ücretlerine ise yeniden değerleme oranlarına göre yaklaşık % 36 artış öngörülmüştür.
Ancak, Pusula 38 Özel Güvenlik ve Eğitim Şirketi olarak bizler gerek potansiyel kursiyerlerimizin ekonomik durumunu dikkate alarak, gerekse de bu zam furyasına küçük bir direnç olmasını dileyerek 2022 yılının ilk iki döneminde düzenleyeceğimiz Özel Güvenlik Eğitimlerini 2021 fiyatlarıyla devam ettirme kararı aldık. Kaliteli eğitimden taviz vermeden Yılda 6 dönem olarak gerçekleştirilen Özel Güvenlik Eğitimlerinin 2022 yılındaki son dört dönemi ile ilgili de artış öngörmek istemiyoruz ancak günü koşullarına göre yeniden değerlendirme yapılarak duyurulacaktır.