Her yerde Emniyet var!

Her yerde Emniyet var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü son aylarda yaptığı başarılı operasyonlarla adından söz ettiriyor. FETÖ, DEAŞ, PKK gibi terör örgütleri ile mücadele eden ve yaptığı çalışmalarla ülke genelinde dikkat çeken Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmıyor. Ekipler aynı zamanda topluma zarar veren bir diğer tehlike olan sigara çetelerine de art arda ağır darbeler vuruyor.  Her hafta FETÖ’ye yönelik operasyonlar gerçekleştiren ve 7 gün 24 saat iş başında olan polis ekipleri, terör, hırsızlık, uyuşturucu, cinayet, dolandırıcılık ve uyuşturucu gibi suç alanlarında, suçluların ensesinde görevini yapıyor.  Diğer yandan kentin huzuru ve güvenliği için mücadele eden Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal projeleri de sürüyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen 'Her Şey Umutla Başlar' Projesi kapsamında da maddi durumu iyi olmayan 20 genç için yüzme kursu açıldı. Kısacası Emniyet Müdürlüğü yoğun asayiş gündeminin yanında toplumla da iç içe olan projeleri ile de dikkat çekiyor.

 

 

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular liderliğindeki ekipler, dün yine kentin huzuru için çalışmalarını ve operasyonlarını sürdürdü. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Hacılar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.  Yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 26 kişiden, polisteki sorgusu tamamlanan 3'ü kadın 4 şüpheli adliyeye gönderildi. Sigara kaçakçılarına da göz açtırmayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı diğer operasyonda da bir evde yapılan aramada, 9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce güvenlik hizmetlerine toplumun katılımını sağlanmak amacıyla “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, toplumda suç konularına karşı farkındalık oluşturma ve toplum destekli polisliğin desteklenmesi amacıyla katılımcılara bilgi verildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen 'Her Şey Umutla Başlar' Projesi kapsamında da maddi durumu iyi olmayan 20 genç için yüzme kursu açıldı. Bu projeyle çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimini en iyi şekilde tamamlamak, ahlaklı, disiplinli, fiziksel becerisi yüksek bireyler olmaları, topluma sağlıklı bir şekilde uyumlarının sağlanması, sosyal çevrelerini genişlettirerek suç ortamlarından uzaklaştırılması amaçlanıyor.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı başarılı çalışmalarla yalnız Kayseri’de değil, ülke genelinde de dikkat çekiyor. Müdürlük yaptığı operasyonlar ve çalışmalarla ülke genelinde başarı sıralamasında da iller arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Haber: Cafer ZENGİN