Helal olsun dedirten bağış! Öğrenciler için evini bağışladı

Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan vatandaştan eğitime anlamlı destek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Helal olsun dedirten bağış! Öğrenciler için evini bağışladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas İlçesi’nde yaşayan Ekrem Akıncıoğlu, oturduğu evini ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışladı.  Hayırsever Ekrem Akıncıoğlu,  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Kayseri Temsilcisi Avukat Burak Menekşe,  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kayseri Gönüllülerinden Avukat Niyazi Ünalmış ile birlikte Talas Tapu Sicil Müdürlüğü’ne giderek bağış işlemini gerçekleştirdi.

Akıncıoğlu’na ÇYDD Kayseri Temsilcisi Burak Menekşe, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in gönderdiği 'Teşekkür Belgesi”ni  takdim etti. İhtiyaç sahibi çocukların eğitimi için bağış yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Hayırsever Ekrem Akıncıoğlu,  “ihtiyaç sahibi çocukların eğitimi için en önemli dernek olarak faaliyet gösteren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne insani vazifemi yerine getirdiğimi düşünüyorum. 2-3 yıldır aklımda olan bir hususu yerine getirerek rahatladım. Türkan Saylan’ın açmış olduğu bu güzel yola bir nebze olsun destek olduysam ne mutlu bana. Destekleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e, Kayseri Temsilcisi Burak Menekşe’ye ve ÇYDD gönüllüsü Niyazi Ünalmış’a çok teşekkür ederim. Kayseri’de, ÇYDD’nin Şubesinin en kısa zamanda kurulmasını canı gönülden arzu ediyorum” dedi. ÇYDD Kayseri Temsilcisi Av. Burak Menekşe ise,  Akıncıoğlu’nun örnek bir davranış sergilediğini ifade etti. Menekşe,  “Yaptığı bağıştan dolayı Ekrem Akıncıoğlu Bey’e çok teşekkür ederiz. İhtiyaç sahibi çocukların burslarına destek olmakla birlikte Kayserimiz için çok örnek bir davranış sergileyerek yıllarca oturduğu evini derneğimize bağışladı. Derneğimizin Kayseri’de şubeleşmesi yolunda önemli bir desteği kendisinden görmek bizi çok memnun etti. Umarız Kayseri’de ÇYDD bağışçılarının, gönüllülerinin gün geçerek artmasına vesile olur' dedi.

ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel de, ÇYDD bağışçısı Ekrem Akıncıoğlu’yu telefonla arayarak kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür etti.