Halaçoğlu'dan iktidara göçmenlerle ilgili referandum göndermesi: Yarın sandık önlerine gelecek!

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve aynı zamanda Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, mültecilerle ilgili referandum göndermesi yaptı. Halaçoğlu, 'Bir referandum yapılacak olursa, sonucun ne çıkacağı belli. Millete rağmen bu göçmenleri Türkiye'de tutamazsınız' dedi.

Halaçoğlu'dan iktidara göçmenlerle ilgili referandum göndermesi: Yarın sandık önlerine gelecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son günlerde tartışılan Afgan göçü ve Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken MHP Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalara yönelik yapılan yorumları değerlendirdi. 
“YARIN SANDIK ÖNLERİNE GELECEK”
İktidarı uyaran Halaçoğlu, “3 gün önce twitterda yazdığım bu yazı, 2.207.515 kişi tarafından izlendi. Yorumların yüzde 99'u bu göç hareketine karşı. Bir referandum yapılacak olursa, sonucun ne çıkacağı belli. Millete rağmen bu göçmenleri Türkiye'de tutamazsınız. Yarın sandık önlerine gelecektir” diye konuştu.
‘ABD’YE GÜVEN OLMAZ!SURİYE'DEKİ GİBİ YİNE İHANET EDERLER’
Afganistan’daki gelişmelerin ardından katıldığı bir TV programında yaptığı açıklamaları da hatırlatan Halaçoğlu, “Dün HaberTürk TV'de, ABD ile Taliban'ın anlaştığını, elindeki silahları Taliban'a bıraktığını söylemiştim ciddiye alınmadı. ABD'ye güven olmayacağını devleti yönetenler ne zaman anlayacak? ABD'ye güvenerek Afganistan'da askerimizi tutmasınlar. Suriye'deki gibi yine ihanet ederler.
HALAÇOĞLU UYARDI: BU BİR KAVİMLER GÖÇÜ! ÇOK TEHLİKELİ... 
Haberi okumak için TIKLAYIN