Hacılar'da Kaymakam Sezen göreve başladı

Hacılar'da Kaymakam Sezen göreve başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı Kaymakamlar Kararnamesiyle Aksaray Vali Yardımcılığı’ndan Hacılar Kaymakamlığı'na atanan Haluk Sezen, göreve başladı.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Bostancı ve Yaşar Nursaçan, Kaymakam Haluk Sezen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Ekici ziyarette ilçe hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Sezen'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri'nin güzide bir ilçesinde görev yapacağı için mutlu olduğunu söyledi. 

1969 yılında Mersin'de doğan Kaymakam Haluk Sezen, İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladı. 1991 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılı Temmuz ayında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Adana Aladağ Kaymakamlığı, Gümüşhane Köse Kaymakamlığı, Kilis Polateli Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Osmaniye Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.