Gültepespor ile Kayserigücü eleme maçı oynayacak

Gültepespor ile Kayserigücü eleme maçı oynayacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Medet Avşar Birinci Amatör Küme B Grubu’nda beklenen karar çıktı. Sezonu 42 puanla tamamlayan üç ekipten biri olan Gültepespor’un itirazı reddedildi. Kayseri ASKF tarafından yapılan açıklamada, “OSB Teknik Koleji’nin ardından 2019 - 2020 Kayseri Amatör Futbol Liglerimizde 1. Amatör Küme B Grubunda İlk sırayı alan ve Süper Amatör Kümeye yükselen K.Osb Atletik Spor ardından 2 sırada yer alan Gültepe Spor ve Kayseri Gücü Takımlarından olan Gültepe Spor’un yapmış olduğu itiraz neticesinde; TFF Yönetim Kurulu yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, Gültepe Spor ile Kayseri Gücü takımın tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapılmasına. bu müsabakanın galibinin Süper Amatör Kümeye Yükselmesine karar vermiştir.

Spor kamuoyuna duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Bu karar neticesinde Gültepespor ile Kayserigücü tek maç eleme usulü bir maç daha oynayacak. Kazanan takım Süper Amatör Küme’ye yükselecek.

Kayseri OSB Teknik Koleji, son maçında Gültepespor’u 2-1 mağlup ederek Süper Amatör Küme vizesini almış, ardından da sezon Kayserigücü ve Gültepespor’un 42 puanla tamamlamasıyla sonuçlanmıştı. Gültepespor, kendilerinin Süper Amatör Küme’ye çıkmayı hak ettiğini belirterek, karara itiraz etmişti. TFF yönetim Kurulu da Gültepespor’un bu itirazını reddetti.

1-KAYSERİGÜCÜ                                              20       13        3          4          52       19       42

2-GÜLTEPESPOR                                             20       13        3          4          61        31      42

3-OSB ATLETİKSPOR                                       20       13        3          4          47       22       42