Grup Avenir, 2020 sloganını açıkladı!

Grup Avenir, 2020 sloganını açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Grup Avenir Satış-Pazarlama Direktörü Emre Arıkan, 2020 yılından umutlu olduklarını söyleyerek, "2020 hem inşaat sektörü için hem de genel sektörler için çok başarılı bir yıl olacak" dedi.
Grup Avenir Satış-Pazarlama Direktörü Emre Arıkan, inşaat sektörünü değerlendirdiği açıklamasında sezonun sonuna doğru yaklaşıldığını söyleyerek, "Avenir İnşaat olarak sezonumuzun sonuna doğru geliyoruz. Yaz sezonu inşaat sektörü için hareketlidir. Yurtdışından gelen gurbetçilerin olması ve insanların ev değişimine yöneliyor olması sezonu hareketli kılıyor. Okulların açılmasıyla beraber sezon biraz daha sakinleşmiş durumdadır. Yaz dönemi bizim için çok başarılıydı. Yeni başlatmış olduğumuz projeleri lansmana başlatmış olduk.

2020 yılından umutlu olduklarını dile getiren Emre Arıkan, "2020 yılında Talas’ın dışında Kayseri’nin çeşitli mahallelerinde ‘Arsanıza talibiz’ diye çıktığımız bir sloganla her mahallede yeni projelere imza atmayı düşünüyoruz. Hedefimiz her ay yeni istihdamlar, yeni üretimler sağlamaktır. Bu noktada çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2020, 2021 ve hedef 2023 önümüzün açık olduğu yıllar. Artık ekonomide ki dalgalanmaların 2020’den sonra daha rutin hale geleceği ve daha güzel geçişlerin olacağına inanıyorum. Önümüzde seçimin olmadığı, siyasetinde açık olduğu bir döneme giriyoruz. 2020 hem inşaat sektörü için hem de genel sektörler için çok başarılı bir yıl olacak. Biz umutluyuz" şeklinde konuştu.