Genç avukat intihar mektubu mu bıraktı?

İntihar ederek yaşamına son veren Hayriye Sena Bozkurt'un KPSS'den yüksek puan aldığı ve atama beklediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Genç avukat intihar mektubu mu bıraktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 8. kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son veren 25 yaşındaki avukat Hayriye Sena  Bozkurt'un neden intihar ettiği henüz netlik kazanmadı. Genç avukatın, intihar etmeden önce veda mektubu yazdığı ileri sürüldü. Hayriye Sena Bozkurt'un yakın arkadaşları, genç avukatın sevgi, hayat dolu ve başarılı bir kişiliğe sahip olduğu belirterek, intihar edecek bir yapıya sahip olmadığı yönünde yorumda bulundular. Ayrıca Hayriye Sena  Bozkurt'un KPSS'den yüksek puan aldığı ve atama beklediği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun, Kayseri Barosu avukatlarından Hayriye Sena Bozkurt'un ölümünü üzüntü ile karşıladıklarını belirterek, "Baromuz üyesi değerli meslektaşımız Av. Hayriye Sena Bozkurt'un ani ölümünü, büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç meslektaşımıza Allah'tan Rahmet, acılı ailesine sabır ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan, 27 Nisan 2020 tarihinde Kayseri Barosu avukatlarından Mustafa K. (35) de evinin 7'nci kattaki balkonundan aşağı atlayarak yaşamına son vermişti.