GAZETECİLER HER PARTİYE EŞİT MESAFEDE OLMALI!

GAZETECİLER HER PARTİYE  EŞİT MESAFEDE OLMALI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce yapılan kongrenin ardından CHP İl Başkanlığına yeniden seçilen Ümit Özer ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, “Demokrasiye inanıyorsak biz gazeteciler olarak her partiye destek vermemiz ve eşit mesafede durmamız lazım. Ben muhalefetin güçlü olmasına inananlardan biriyim. Muhalefet güçlü olursa iktidar kendisine daha fazla çeki düzen verir. Muhalefetin nefesini ensesinde hisseden bir iktidar halkın beklentilerine yönelik atacağı adımlarda çok daha sağlıklı hareket eder. Ben değerli İl Başkanı Ümit Özer hanımefendiyi tekrar tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kayseri ile ilgili yapacağı her doğru işte biz kendisinin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

CHP İL BAŞKANI TUTUKLU GAZETECİLERE DİKKAT ÇEKTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer de, Cemiyet yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette tutuklu gazetecilere değinen Özer,  " Tutuklanan gazeteciler var. Biliyorsunuz ki yaptıkları haberlerden dolayı tutuklanan gazeteciler var. Sayıları gün geçtikçe artıyor. Bu bizi gerçekten çok üzüyor.  Bunun yanında kadınlara yönelik şiddet var. 8 Mart'ta kadınlar şiddete uğruyor, intihar eden ve öldürülen kadınlarımız oluyor” diye konuştu.  “Cumhuriyet Halk Partisi olarak özgür basının her zaman yanındayız basının özgür olmasını istiyoruz” diyen Özer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyareti ile ilgili olarak da, “Genel Başkanımız Kayseri'ye özel bir görüşme için geldi. Bu görüşmede iş dünyasının sorunları konuşuldu. Büyük ihtimal kurultaydan sonra Genel Başkanımızı Kayseri'de tekrar ağırlayacağız. Bir muhtarlar toplantısı yapacağız” dedi. Haber: Hüseyin GÖKTAŞ