'Fırfır, omurgasız...'

'Fırfır, omurgasız...'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

FETÖ/PYD soruşturmaları kapsamında tutuksuz yargılanan Mustafa Boydak, PKK Terör örgütüyle bağlantılı soruşturmalar çerçevesinde tutuklu yargılanan Gültan Kışanak’ın serbest bırakılması gerektiği konusunda paylaşım yaptı.

Mustafa Boydak’ın Anneler Günü nedeniyle yaptığı paylaşıma Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Bakİ Ertekin tepki gösterdi.

Boydak ailesine ait iken FETÖ’ye finansman sağladığı gerekçesiyle devletin el koyma kararı aldığı Boydak Holding’in adı bilindiği gibi Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirilmişti.

Mustafa Boydak’ın Anneler Günü nedeniyle PKK tutuklusu Gültan Kışanak’ın bırakılmasını istediği mesajı şöyle:

“ANNE ANNEDİR HER ZAMAN

Hiçbir ayrım yapmadan amasız fakatsız birbirimizi sevip saymazsak Dünya’da daha çook gerilerde kalmaya mahküm olacağız.Gültan Kışanak da bir annedir.Siyasi tutukluları kadınlardan ve hastalardan başlamak üzere bırakın artık.”

Boydak’ın Kayseri’de de şaşkınlık uyandıran bu paylaşımına Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin şu tepkiyi gösterdi.

“Sonra ben konuşunca da konuştu diyorsunuz. Rüzgar gülü gibi fırfır. Omurgasız. Bu sefer ben susuyorum inşallah onlarca şehidin hatrına birileri konuşur.”