Fibabanka çiftçinin yanında: TarımKart ile hasat dönemine uygun vadeli nakit kredi

Tarım sektörünü ve çiftçiyi her zaman destekleyen Fibabanka, TarımKart ile çiftçilerin bankacılık ihtiyaçlarına özel vadesiz hesap ve tarım kredisini tek bir üründe birleştirdi.

Fibabanka çiftçinin yanında: TarımKart ile hasat dönemine uygun vadeli nakit kredi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Teknolojik alt yapısı ile müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına yerinde çözümler geliştirerek hayatlarını kolaylaştıran ve sektöre yön veren Fibabanka, tarım bankacılığında da yenilikler sunmaya devam ediyor. Tarımsal üretimdeki ihtiyaçları karşılamak, sektöre destek olmak amacıyla hayata geçirilen ‘Fibabanka TarımKart’ ile çiftçiler, hasat dönemine uygun ödeme vadesi imkânı ile nakit kredilerini, hasat vadeli tarım kredilerini, Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanalları, şubeleri, ATMleri ve Fibabanka Tarım POS üye iş yerlerinde kolaylıkla kullanabiliyorlar.

Çiftçiler, vadesiz hesaptan para yatırma, para çekme gibi bankacılık işlemlerini de kolaylıkla yapabiliyor. Ayrıca kredinin yanı sıra, diğer banka ATM ve üye iş yerlerinde karta bağlı vadesiz hesabı kullanma gibi birçok bankacılık hizmetinden de yararlanabiliyor. Fibabanka TarımKart, Tarım POS üye iş yerlerinde, mazot, gübre, ilaç gibi tarımsal ihtiyaçlar için de fayda sağlıyor. Fibabanka TarımKart’tan faydalanmak için TARIM boşluk TCKN (T.C. Kimlik Numarası) boşluk doğum tarihi (Örn: TARIM 12345678901 GG.AA.YYYY) yazılarak 3422’ye SMS gönderilmesi yeterli oluyor.

Fibabanka TarımKart ile ilgili detaylı bilgiye, www.fibabanka.com.tr, 444 88 88 Telefon Bankacılığı veya Fibabanka şubelerinden ulaşılabilir.

Fibabanka Hakkında:

Fiba Grubu bünyesine 27 Aralık 2010 tarihinde katılan Fibabanka, ‘Anlarız hızla, çözeriz hızla’ yaklaşımı ve müşterilerinin ayağına giden banka anlayışıyla hizmet vermektedir. Fibabanka, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’de Kurumsal, Ticari, Bireysel, Tarım ve Özel Bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir. Fibabanka, müşterilerinin hayatına değer katarak, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla, müşteri deneyimini mükemmelleştirmeye odaklanmaktadır. Hızlı ve kolay bankacılık çözümlerini Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanalları, 444 88 88 Telefon Bankacılığı, fibabanka.com.tr ve şubeleri aracılığıyla ulaştıran Fibabanka, her geçen gün geliştirdiği farklı sektörlerdeki iş ortaklıkları ile de birçok noktada finansal çözümler sunmaktadır.