'FETÖZEDELER, FETÖZADELER' yoğun ilgi gördü, imza günü yapılacak

'FETÖZEDELER, FETÖZADELER' yoğun ilgi gördü, imza günü yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Deneyimli Gazeteci Ahmet Zorlu’nun,  merakla beklenen “Fetözedeler, Fetözadeler” isimli kitabı yoğun ilgi gördü.

 Deneyimli Gazeteci ve Yazar Ahmet Zorlu’nun kaleme aldığı  “Fetözedeler, Fetözadeler” kitabı Karina Yayınevi ile birlikte kitap raflarındaki yerini aldı. Kitap FETÖ yapılanmasını yaşanan olaylarla birlikte gözler önüne seriyor. Gazeteci-Yazar Ahmet Zorlu, “Kayseri ve Türkiye'de Fetö yapılanmasına hizmet edenler, bu karanlık yapının serpilip büyümesini sağlayanlar, Fetö yapısı sayesinde semirip zengin olanlar, siyaset basamaklarını üçer-beşer tırmananların tekmili birden bu kitapta yer alıyor” dedi.

“FETÖDEN HAYATI KARARANLAR, KILIK DEĞİŞTİRENLER…”

Gazeteci-Yazar Zorlu, kitapta Fetönün Kayseri yapılanmasına yönelikte önemli bölümlerin yer aldığını belirterek, “Bu kitap bir hainin kahramanlaştırılmasından, hain ilan edilmesine kadar yaşanan süreçleri, gelecek nesillerin hatırlaması amacıyla kaleme alındı. Fetöden hayatı kararanlar ve Fetöcü olmayanlar, korkaklığı ve sinmişliği üzerlerinden atıp, en az kripto Fetöcüler ve Fetöcüler kadar kararlı ve yürekli olmadığı sürece, FETÖ kılık değiştirip icraatlarını sürdürmeye devam edecektir” diye konuştu. Diğer yandan Gazeteci-Yazar Ahmet Zorlu’nun 1 yıllık çalışmasının ardından 26 Şubat’tan itibaren kitapçılarda yer alan “Fetözedeler, Fetözadeler” isimli kitap yoğun ilgi gördü. Kitabın Kayseri’deki satış noktaları ise şu şekilde:

Kıvılcım Kitabevi; Hunat Mahallesi. Seraceddin Medresesi Melikgazi. Kıvılcım Kültür Sanat Merkezi; Yenidoğan Mah. Atatürk Bulv., Talas.
Kıvılcım Kitabevi; Mimarsinan Parkı İçi Avgunlu Medresesi- Kocasinan.
Kusto Kitap Kafe ; Sahabiye Mah. Otak Sokak. No; 22 Kocasinan.

KİTAP İMZA GÜNÜ

Diğer yandan Gazeteci-Yazar Ahmet Zorlu, okuyucuları ile buluşacak. 

Zorlu, konuyla ilgili olarak, "10 Mart Cumartesi öğleden sonra, Talas'taki Kıvılcım Kültür Sanat Merkezi'nde, Fetözedeler-Fetözadeler kitabımı imzalacağım. 
13.30-19.00 saatleri arasında görüşmek ve birlikte olmak umuduyla." açıklaması yaptı.