Esnaf Odası Başkanı art arda gelen zamlara isyan etti: Pandemi dönemini arar olduk!

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay'dan, dikkat çeken tepki...

Esnaf Odası Başkanı art arda gelen zamlara isyan etti: Pandemi dönemini arar olduk!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, art arda gelen zamlara isyan etti.  Özellikle akaryakıta peş peşe 7 gün gelen zamların ardından açıklama yapan Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, esnafın dayanacak gücünün kalmadığını söyledi. 

BAŞKAN AY: ESNAFIN DAYANACAK HALİ KALMAMIŞTIR

Başkan Yavuz, ay şu ifadeleri kullandı: Esnaflarımızın dayanacak hali kalmamıştır. Adeta pandemi dönemini arar olduk. Yakın zamanda öğrenci ve personel servisi yapan esnaflarımıza mazotta KDV, ÖTV indirimi yapılmazsa servis araçlarımız öğrenci öğrenciler servis aracı bulamayacak…Yavuz Ay'a, bazı esnaflarda sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarla destek verdi. 
İşte bazı yorumlar: 
Veli Seyman: Adamsın sen yiğit yürekli insan
Bulent Yağmur: Aynen abı. Bızde. Napacamızı şaşırdık. Veli olarak
Müslüm Ekinci: Geç bile kaldık kontak kapatmak için
Ahmet Pulurluoğlu: Çok yaşa başkanım başarılar diliyorum

AKARYAKITA YİNE ZAM VAR! ART ARDA 7 GÜN ZAM...

Diğer yandan akaryakıta yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. Bu gece yarısından sonra motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Sektör kaynakları bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine 2 lira 25 kuruş zam bekleniyor. Bu geceki zamla birlikte, akaryakıt fiyatları peş peşe 7. günde zamlanmış olacak.

MOTORİN 25 TL’Yİ AŞIYOR

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 21,14 TL’ye, Ankara’da 22,24 TL’ye, İzmir’de 22,26 TL’ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul’da 25,06 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 25,17 TL’ye yükselecek.