Eski danışman gördülerini anlattı: Meclis'te sarmaş dolaşlar!

Eski Milletvekili Danışmanı Orhan Karakoçluoğlu'dan dikkat çeken açıklama...

Eski danışman gördülerini anlattı: Meclis'te sarmaş dolaşlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, "6 sene TBMM'de danışmanlık yaptım. Bakmayın siz HDP kapansın diyen AKP ve MHP milletvekillerine, kulise baktığımda HDP vekilleri ile gayet sarmaş dolaş çay kahve içtiklerini, üyeler lokantasında beraber yemek yediklerini çok sıkça şakalaştıklarını gördüm" açıklamasıyla dikkat çekti. 
"GÜNDEM DEĞİŞTİRME SALVOLARI" 
"Siyaset kurumunun konusu kapatmak değildir." diyen ve geçmişte CHP eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun danışmanlığını da yapan Karakoçluoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ulus kimliği üzerinde kurulan cumhuriyet beraberliğimizin yegane temelidir, cimentosudur. 
Çoğulcu parlementer sistem içerisinde sorunlar çözüme ulaşmalıdır. Parti kapatmak sorunu çözmüyor, bilakis hemen yeni parti kuruluyor ve keskinleşme hız kazanıyor. Denenmiş yollar tekrar tekrar denemelidir. 6 sene TBMM'de danışmanlık yaptım. Bakmayın siz HDP kapansın diyen AKP ve MHP milletvekillerine, kulise baktığımda HDP vekilleri ile gayet sarmaş dolaş çay kahve içtiklerini, üyeler lokantasında beraber yemek yediklerini çok sıkça şakalaştıklarını gördüm. Basit söylemler ve sıkıştıkça gündem değiştirme salvolarıdır bunlar. Samimi değildir. Kapatmanın çözüm getireceğine kendileri dahi inanmıyorlar. Çünkü dürüst değiller. Toplumu boşa meşgul edip geriyorlar. Ülkemizi terörden kurtaracak olanların bir ayağı Pensilvanya'da diğer ayağı kandilde olmamalıdır. 
Oslo, Dolmabahçe, Habur sicilleriniz bozuktur. Sorunun müsebipleri çözümün parçası olamazlar. Megri göz yaşlarınız halen hafızalardadır...