Eski Başkan hayatını kaybetti

Avukat Süleyman Sağlam geçirdiği rahatsızlığın ardından 85 yaşında hayatını kaybetti. Sağlam, Asri Mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Başkan hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN -  CHP Kayseri eski İl Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Barosu eski Başkanlarından Avukat Süleyman Sağlam hayatını kaybetti. 

ÖZER: SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

CHP İl Başkanı Ümit Özer,  "Önceki dönem İl Başkanlarımızdan  Süleyman Sağlam'ı son yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

ARIK: KAYSERİ'NİN YETİŞTİRDİĞİ ÖNEMLİ BİR DEĞER... 

Milletvekili Çetin Arık da "Partimizin önceki dönem il başkanlarından, Kayserimizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Avukat Süleyman Sağlam'ı kaybettiğimizi derin bir üzüntü içinde öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun..."ifadelerini kullandı. 

KARAOĞLU:ŞEHRE DEĞER KATAN BİRİNİ UĞURLADIK... 
KİGDER Başkanı Dr Sema Karaoğlu da Sağlam'ın vefatının ardından,  “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn...Süleyman Sağlam, Kayseri’ye değer katanlardan biri. Süleyman amcamı uğurladık mekanı cennet olsun. O bir çınardı, politikacı, baro başkanı, yazar, entellektüel, örgütçü, misafirperver. Herşeyden çok herkesi toplayıp yedirip içirmeyi seven, bizi oturtup Kayseri Lisesi Marşını üşenmeden öğreten, benim canım arkadaşımın babası, canım amcam ruhun şad olsun." dedi. 

BÜYÜKKILIÇ: SAĞLAM ABİNİN VEFATI BİZLERİ ÜZDÜ... 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise" Kayseri Barosu eski başkanlarından Avukat - Yazar Süleyman Sağlam ağabeyin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim’den merhuma rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" paylaşımı yaptı.