Eski Başbakan Binali Yıldırım, Erciyes Anadolu Holding`i neden ziyaret etti? İşte ziyaretin perde arkası...

 Eski Başbakan Binali Yıldırım, Erciyes Anadolu Holding`i neden ziyaret etti? İşte ziyaretin perde arkası...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eski Başbakan ve aynı zamanda AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erciyes Anadolu Holding’de incelemelerde bulundu. Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ziyaretle ilgili bilgi vererek, dikkat çeken detayları anlattı. İşte CEO Ertekin'in, ziyarete ilişkin anlattığı merak edilen o detaylar... 
'TAVSİYELERDE BULUNDU' 
Ertekin, "Sayın Başbakanımız bizleri ziyaret etmek, yapılan iyi işleri yerinde görmek için Ankara’dan karayolu ile yanında kıymetli eşi Semiha hanımefendi ile beraber 10.50 de holding merkezimize geldi. Kıymetli kızları İstanbul’dan uçak ile daha erken gelmiş ve saat 10.00 gibi holdingimizde olmuştu. Sayın Başbakanımız lütfedip yaklaşık 3,5 saat kadar bizlerle birlikte oldu, kendisine son finansal tablolarımızı anlatma imkanı bulduk, tavsiyelerde bulundu. Fabrika gezip işçi kardeşlerimle ilgilendi, fotoğraf çektirdi. Fabrika bahçesinde açık havada kalabalık bir çalışan grubumuzla hasbihal etti. Başbakanımızın 3 saatlik ziyareti sırasında bir çok konuda sohbet ettik, bilgi arz ettik, tavsiyelerini aldık" dedi
ŞİRKETLERİN SATIŞI...
Ziyaretle ilgili ortaya atılan bazı iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Ertekin, "Çok şey konuşuldu, ama konuşulmayan tek konu şirketlerin satılması konusuydu. Saat 14:10' da Holdingden ayrılıp, beraber Özhaseki Bakanımızın yemeğine geçtik. Orada önceki dönem Bakanlarımız, milletvekilleri, valimiz, büyükşehir belediye başkanımız vardı. Yemek ve sohbetten sonra tüm protokol havaalanına geçip saat 18:30' da sayın başbakanımızı, kıymetli eşini ve kızı hanımefendiyi İstanbul’a yolcu ettik. Benim  holdinge atandığım tarihte sayın Binali Yıldırım başbakandı. Kendileri holdingle ilgili Ankara’da duyduklarının ve Kayseri’de gördüklerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve emanete layıkı ile sahip çıktığımızı görünce kendi tabiri ile 'Çok yerinde bir atama yaptığını gördüğünü' söyleyerek şahsımı ve ekibimi ziyadesiyle gururlandırdı. Sayın başbakanımızın bu övgüsü bizleri emanete sahip çıkmamız noktasında daha da motive etti ve bizlere olan güveni sorumluluğumuzu arttırdı." diye konuştu.
KENT ORMANINA YILDIRIM ÇIKARMA! 
Diğer yandan Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekilleri ike Kıranardı Kent Ormanı'nda da yürüyüş yaptı.
'DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTIK' 
Yürüyüşle ilgili açıklama yapan Özhaseki, "Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve kıymetli eşleri Semiha Hanım’ı Kayserimiz' de misafir ettik. Misafirlerimizi şehrimiz de ağırlarken Kıranardı Kent Ormanı’nda güzel bir doğa yürüyüşü yapmayı da ihmal etmedik." diye konuştu. 
'SİYASİ OLARAK ÇOK ÖNEMLİ BİRİKİME SAHİP"' 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, "Son Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ı şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Yıldırım siyasi olarak çok önemli bir birikime sahip. Bizlerde hem bu tecrübelerinden faydalandık hem de Kıranardı Kent Ormanı’nda güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik." dedi.