ERÜ Rektörü Güven, İstanbul'daki Hain Terör Saldırısını Kınadı

ERÜ Rektörü Güven, İstanbul'daki Hain Terör Saldırısını Kınadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain bombalı terör saldırılarını şiddetle kınayarak, lanetledi.
Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, yayımladığı yazılı mesajında, adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütünün Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozamayacağını belirtti.
Rektör Güven, “Ülkemiz üzerine türlü türlü çirkin oyunlar tezgahlayan hain terör örgütleri ve işbirlikçileri, geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirdikleri hain bombalı terör saldırılarıyla kirli yüzünü bir kez daha dünyaya gösterdi. Alçakça ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırılarda 36’sı polis 44 vatandaşımız şehit düştü ve 150’den fazla vatandaşımız yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ülkemizi bölmeye, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hainler şunu iyi bilmelidirler ki, tarih boyunca hiçbir düşmana ve hiçbir hain güce boyun eğmemiş bu Yüce Millet, bundan sonrada hainlere ve ülke içi ve dışındaki taşeronlarına hiçbir zaman boyun eğmeyecektir. Bu tür kalleş saldırılar bizim birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozamayacaktır. PKK, DAEŞ, FETÖ/PDY adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ile mücadelemiz bir tek terörist kalmayana kadar sürecek ve hain örgütlere hak ettiği ders verilecektir. Ben yeniden İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Acımız çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.