Ertekin: Ha gayret

Ertekin: Ha gayret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding, HES Kablo Kayserispor'a destek vermeye devam ediyor.
Sarı kırmızılı kulübün Ana Sponsoru olan Erciyes Anadolu Holding  CEO'su  Alpaslan Baki Ertekin,  HES Kablo Kayserispor'un Çaykur Rizespor deplasmanına özel uçakla gideceğini ve üç taraftarı da misafir edeceklerini ifade etti. Çaykur Rizespor maçının önemine değinen Ertekin, "Sezonun en önemli deplasmanı. Takım rahat gidip-gelsin diye özel uçak sponsor Hes Kablodan. 3 taraftarımızı da takımla aynı uçakla  Rize’ye götürmek istiyoruz" dedi.
Kayserili vatandaşların Kayserispor'a daha fazla destek vermesi gerektiğinin altını çizen CEO Ertekin, "Dünyanın dört bir yanında 3 milyon Kayserili olduğu söyleniyor. Fakat hedef takipçi sayılarından çok uzağız. Ha gayret."diye konuştu.
Hes Kablo'dan da yarışma hakkında açıklama geldi. Çaykur Rize deplasmanına gitme şansı yakalamak isteyenler için şu ifadelere yer verildi: "Katılımlarınızla 6 Temmuz Pazartesi saat 11:00’a kadar Hes Kablo Kayserispor resmi Twitter hesabı 200.000, Instagram hesabı 150.000 takipçiye ulaştığında talihli isimleri açıklayacağız. Büyük yarışma için son 3 gün! 6 Temmuz’a kadar yarışmaya katılın şanslı 3 kişiden biri olun! Katılım için hesapları takibe alın, 2 Twitter, 1 Instagram toplam 3 talihliden biri olma şansını yakalayın!"