Ersoy'dan, Bedir'i kızdıracak sözler!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un hafta sonu çarşı ziyaretlerinde bir vatandaşın Kayserispor ile ilgili sorusuna verdiği yanıt akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy'dan, Bedir'i kızdıracak sözler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un hafta sonu çarşı ziyaretlerinde bir vatandaşın “Kayserispor’a sahip çıkın, oradaki parayı yemesinler” şeklindeki sözlerine verdiği yanıt dikkat çekti. 


"YİYENLERİ MAHKEMEYE VERDİK"
Ersoy, “Parayı yedirmeyiz. Yiyenleri mahkemeye verdik. Erol Bedir yedi mahkemeye verdim. Ben Baki Ersoy olarak, mahkemeye verdim” ifadelerini kullandı.
AKILLARA O BULUŞMA DA GELDİ
Ersoy’un verdiği yanıt dikkat çekerken, akıllara 30 Ekim 2020 tarihinde Kayserispor tesislerindeki  buluşma geldi. Taraflar,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, öncülüğünde tesislerde bir araya gelmişti. 
"BUGÜN DEDİK Kİ ETEKLERİMİZDEKİ TAŞI DÖKELİM"
O gün basın açıklaması yapan Özhaseki, “Biz bugün dedik ki eteklerimizdeki taşı dökelim, geçmişte ne olduysa onları da bir konuşalım. Sonra da önümüze bakalım dedik. Tabi haliyle geçmişte olan bitenler yüz yüze konuşulduğunda olayın gerçekliğiyle çıplaklığıyla her şey açığa çıkıyor. Bu da güzel bir şey oluyor” ifadelerini kullanmıştı.O günden bu güne sessizliğin hakim olduğu konu Ersoy’un yaptığı bu açıklama ile yeniden alevlendi. Ortaya çıkan bu tablo “Eteklerdeki taşlar demek hala dökülmemiş” dedirtti.

Özhaseki, 30 Ekim 2020 tarihinde tarafları bir araya getirmişti.