Ersoy'a destek mesajı yağdı

Ersoy'a destek mesajı yağdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor yönetimi, resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayımladı.

Bu mesajından ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un teşekkür mesajında isminin geçmemesine taraftarlar sert tepki gösterdi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Kayserispor’un içerde ve dışarıda tüm maçlarını takip eden Ersoy’un, hem Kale duvarında, hem de teşekkür mesajında isminin yazılmamasına sosyal medya üzerinden verdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, twitter üzerinden, “Ben gülmeyi seviyorum. Bugün günlerden Kayserispor” diyerek göndermede bulundu.

Bu paylaşım sonrasında Kapalı Kale taraftarları, “Biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Büyük Kayserispor taraftarı Kapalı Kale ve onun değerli başkanı Ahmet Dirgenali’ye, Kayserispor sevdalısı Baki Ersoy’a ve Başkan Berna Gözbaşı’na teşekkürler, gerisi dırı vırı. Zorunuza gitse de yürekten bağıracağız adını. Sizin yaptıklarınız da  ortada vekilim. Bizde emekleriniz için size Teşekkür ederiz” şeklinde yüzlerce destek mesajı geldi.

Ersoy da kendisine gelen büyük destek sonrasında, “Hak edene hak ettiğini vermek gerekiyorsa ben yiğit kardeşlerimi tek geçerim. Teşekkürler Kapalı Kale” diye twet attı.