Erol Bedir, sessizliğini bozdu: Aklanan tek kişi benim

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in kendisine yönelik yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Erol Bedir, sessizliğini bozdu: Aklanan tek kişi benim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor eski başkanı Erol Bedir, sessizliğini bozdu.
Bedir, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in kendisine yönelik yaptığı açıklamaya yanıt verdi.
Alpaslan Baki Ertekin'in ironi yapmasına rağmen açıklama ihtiyacı duyduğunu dile getiren Bedir, “Kurumlardaki yöneticiler içinde mahkemede aklanan tek kişi benim” diyerek, tüm iddialara belgelerle cevap verdiğinin altını çizdi.
Şantaj, tehdit ve yalanlara rağmen aklandığını vurgulayan Bedir, “Ben Kayseri’deki tüm kurum ve kuruluşlardaki yöneticiler arasında hakkındaki tüm iddialara ilişkin, her türlü şantaj tehdit ve yalanlara rağmen, mahkemede aklanan tek kişi benim” dedi.

“MÜFETTİŞ VE DENETÇİ KARARLARI VAR”
Adının geçtiği bölüm sonrasında Ertekin’i aradığını ve belirten Bedir, “Basın toplantısında anlamsız bir şekilde adım geçmiş. Konuyu anlamak için Alpaslan beye sordum. Bana Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, holding ile ilgili iddialarından bahisle, açıklama yaptığını ve benimle ilgili bölümü ise şakayla karışık ironi olduğunu söyledi. Ben de her ne kadar, ironi de olsa konuyla ilgili müfettiş ve Yüce Türk mahkemelerinin hiç bir problem olmadığına kararlarını gönderiyorum. Her ne kadar son iki yıl her türlü yalan, iftira ve baskıyla maruz kalsam da yaptığım görevle ilgili aldığım kesinleşmiş, takipsizlik ve suçsuzluk kararları İnşallah hangi görevde olursa olsunlar başka yöneticilere de nasip olur. Adı geçen holding ve diğer sponsorluklarla ilgi müfettiş, denetçi kararları ektedir” ifadelerini kullandı. 

ATAŞ: ALGI YARATILIYOR
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, “Kesinlikle ne sayın Erol Bedir ne de yönetimiydi kastım ve hedefim, Olamaz da, Ben meclisteki konuşmamda ne Erol Bedir ne de Kayserispor hakkında hiçbir cümle kurmadım. Hiçbir ilgisi yok. Kayserispor’a söylemişim gibi bir algı yaratarak, onları bana saldırtmaya çalışıyor, özü bu” şeklinde konuştu.

ERTEKİN: İRONİYİ YANLIŞ YERLERE ÇEKTİLER
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de, “İroni ile söylediğim bir şey yanlış yerlere çekildi. O toplantıyı takip eden, dinleyen herkesin çok yakından gördüğü ve anladığı latife olarak söylediğim bir şeyin, ironi ile söylediğim bir şeyin yanlış yerlere çekildiğini görüyorum” diye konuştu.