'Erken seçim istemiyoruz' diyen Ticaret Odası Başkanı iktidara seslendi!

Kayseri Ticaret Odası Haziran ayı Meclis toplantısında konuşan Oda Başkanı Ömer Gülsoy, iktidardan beklentilerini sıraladı.

'Erken seçim istemiyoruz' diyen Ticaret Odası Başkanı iktidara seslendi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Haziran ayı Meclis toplantısında konuşan Oda Başkanı Ömer Gülsoy, erken seçim tartışmalarına değindi. Gülsoy, iş dünyası olarak seçimlerin zamanında yapılmasını istediklerini belirterek, “İktidardan istihdamı ve ekonomiyi destekleyici adımlar atılmasını bekliyoruz. Muhalefetten de bu doğrultuda yapıcı muhalefet bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Kayseri’ye yönelik son günlerde artan Büyükelçi ziyaretlerini de değerlendiren Gülsoy, “Kayseri’nin cazibe merkezi” olduğunu söyledi.

"KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ, KDV İNDİRİMİ DEVAM ETMELİ..."
Kısa çalışma ödeneğinin bu ay itibariyle sona ereceğine de dikkat çeken Gülsoy, bu yöndeki desteklerin ekonomi rayına oturana denk devam etmesine yönelik beklentilerin olduğunu dile getirdi. 
Gülsoy, KDV indiriminin de devam etmesi gerektiğini dile getirerek, “KDV oranı yüksekliği kayıt dışını özendiriyor” dedi.
O BEKLENTİLERİ YİNE SIRALADI!
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, her zaman olduğu gibi konuşmasında Hızlı tren, lojistik köy yatırımlarının da kentte biran önce hayata geçirilmesini beklediklerini söyleyerek, “Ulaşım olmadan ticaret olmaz” dedi.
Diğer yandan Ticaret Odası Haziran ayı Meclis toplantısına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da katılarak, yaptıkları çalışmaları anlattı. 

OLAY TÜRK TV TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN