Ergün Bilen : 'OSB seçimlerinde başkanlığa adayım'

Ergün Bilen :  'OSB seçimlerinde başkanlığa adayım'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mayıs  Ayında yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık seçimleri için aday olacak isimler ön plana çıkmaya başladı. ABC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen yapılacak olan OSB Başkanlık seçimlerinde aday olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Mayıs ayında yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kurulu’nda aday olacağını açıklayan Kayserili iş adamlarından Ergün Bilen, amacının başkan olmak değil, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü, tüm sanayicilerle birlikte yöneteceklerini ifade etti.

Bilen yaptığı açıklamada, "Türkiye’de sanayi yükünün önemli bir dinamizmi olan Kayseri Organize Sanayisinin hak ettiği yere gelmesi için hizmet üreteceğiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Türkiye’ye hizmet eden birçok kuruluşumuz var. Bu kuruluşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çözümü noktasında da yapacağımız ortak liste ile Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü tüm sanayicilerimiz ile birlikte ortak yönetmeye talibiz. Bu sebeple yapılacak olan Olağan Genel Kurulda arkadaşlarımız ile birlikte adayız" dedi.