Kayseri Erciyesspor'da kayyum bilmecesi!

Kayseri Erciyesspor'da kayyum bilmecesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gün geçmiyor ki, Kayseri Erciyesspor'da yeni bir gelişme yaşanmasın. 85 yıllık çınar, adeta çocuk oyuncağına döndü. Ziya Eren’in yeni dönemde olmamasının ardından işler gün geçtikçe sarpa sarıyor.

Bir çok olağanüstü genel kurul geçiren ve kapanmakla karşı karşıya gelen Mavi-Siyahlı kulüpte kayyum bilmecesi yaşanıyor. Daha önce kayyum ekibinden Nuhkan Rüzgar, Rıdvan Çeçen ve Bülent Dener’in, yeni yönetim kurulması için çabaları sonuç vermiş, kulüp kapanmaktan son anda kurtulmuştu. Erciyesspor’da, tercüman ve genel menajer olarak görev yapan Nuhkan Rüzgar, kulüp başkanlığına seçilmiş ve kapanma süreci sona vermişti.

Rüzgar’ın, “Gıyabımda seçildim” demesi ve istifa sürecinin ardından Erciyesspor’da yine “Fetret devri” yaşanmış ve kulüp yine yönetimsiz kaldı.

Kayyum’dan başka çaresi kalmayan ve mahkemeden ikinci bir kayyum kararı beklenen Erciyesspor’da, yine şok bir karar verildi. 3. Sulh mahkemesi, kayyum için başvuran Semih Emin Akbulut, Bülent Dener ve Murat Gencer’e, ret kararı verdi. 3. Sulh Mahkemesi, kayyum olarak Rıdvan Çeçen, Bülent Dener ve Mehmet Kargın’ı atadı.

Nuhkan Rüzgar yönetiminde yedekte bulunan Mehmet Kargın’ın, kayyum ekibinde yer alması şok etkisi yaşatırken, Bülent Dener ile Rıdvan Çeçen, 13 Ocak günü talebini geri cekip, yeniden mahkemeye başvurduğu iddia edildi. 3. Sulh Mahkemesi’nin, 16 Ocak pazartesi günü yeniden kayyum atayacağı öğrenildi.

Yeni kayyum ekibinde ise, 3. Sulh mahkemesine başvuran Semih Emin Akbulut, Murat Gencer ve Bülent Dener'in, onaylanması bekleniyor.