Erciyes Üniversitesi'nde binlerce kişinin okuduğu İzmir Marşı için kim, ne dedi?

Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) bahar şenliklerinde alanı dolduran binlerce genç, hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı okudu. Tüyleri diken diken eden o anlar sosyal medyada gündem oldu. Peki, gündeme damgasını vuran görüntülerle ilgili kim, ne dedi?

Erciyes Üniversitesi'nde binlerce kişinin okuduğu İzmir Marşı için kim, ne dedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

ERÜ’de ortaya çıkan bu görüntüler siyasetinde gündemindeydi.
İŞTE O AÇIKLAMALAR...
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık:
Sadece İzmir’in dağlarında değil Erciyes’in eteklerinde de çiçekler açıyor. Kayseri’yi “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” diyerek inleten Erciyes Üniversitesi öğrencilerine selam olsun…
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Burası ErciyesÜniversitesi. Atatürk, Cumhuriyeti, değerlerini boşuna Gençliğe emanet etmedi. Birileri #Atatürk isminden, Cumhuriyetin kazanımlarından rahatsız olsada, yer gök inliyor; Yaşa Mustafa Kemal Paşa diye. Harikasınız gençler, süpersiniz gençler. Bu karanlık düzeni sizlerle birlikte mücadele ederek, aydınlığa taşıyacağız. Bu vesileyle bu ülkeyi kuran, bu ülke için canlarını siper eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarını sevgiyle, saygıyla, rahmetle anıyorum.
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Erciyes Üniversitesi'nde bahar şenliği: “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa!” Çok güzelsin Kayseri
İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman: 1923 ruhu Kayseri'de... Büyük Atatürk rahat uyu gençlik seninle. Az kaldı…
Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: Bağımsızlık benim karakterimdir diyen,ya İstiklal ya Ölüm hedefi gösteren,milli mücadelenin yol başçısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Erciyes’in eteklerinden gür bir seda ve güçlü bir sevgi ile sahiplenen Türk Gençliği ile iftihar ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene..!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Erciyes Üniversitesi öğrencileri bahar şenliği… Dağ taş inliyor. Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa. Var olun çocuklar. Atatürk'ün ismini stadyumlardan kaldırabilirsiniz, havaalanını yıkabilirsiniz. Ancak Türk gençliğinin aklından ve kalbinden silemezsiniz.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Erciyes Üniversitesi’nin (ERÜ) düzenlediği bahar şenliklerinde on binlerce gencin İzmir Marşı’nı söylemesinin muhalefeti heveslendirmeyeceğini söyleyerek, "Sene sonu gelmiş, imtihanları bitmiş, bunun da keyfini çıkarıyorlar. Bundan daha normal ne olabilir ki? Bu ortamda da isteyen marş da söylüyor, türkü de söylüyor. Kimse buralardan kendine ekmek çıkarmaya çalışmasın" dedi.