Erciyes KSS'de Başkan belli oldu!

Sonucu merakla beklenen Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulu tamamlandı. Ercan Sarıkaya 363, rakibi Yunus Tarla ise 272 oy aldı. 91 farkla seçimi Sarıkaya kazandı.

Erciyes KSS'de Başkan belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kumsmall AVM ve diğer iştiraklerin bağlı olduğu Erciyes KSS Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ercan Sarıkaya ve Yunus Tarla başkanlık için yarıştı.


Kentte bulunan bir otelde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Sedat Böyük yaptı. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından kooperatifin yeni yönetim belli oldu. Merakla beklenen seçimi "Beyaz liste" yani Ercan Sarıkaya'nın önde tamamladı. Seçimi önde tamamlayan Ercan Sarıkaya, "Kaybeden kimse yok, kazanan kooperatif. Bu zafer değil. Sadece bir seçimdi. Seçimden sonra her şey sütliman devam. Biraz hasarlı bir seçim yaşadık, ama hepsi abilerimiz" ifadelerini kullandı. 

SEÇİMDE DİKKAT ÇEKEN DİYALOG: KREDİYİ GEÇİRMEDİ AMA BİZİ ATEŞE ATTI

Yunus Tarla da seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Emek verenlere teşekkür ediyorum. Ercan Bey'i tebrik ediyorum. Aynı geminin içindeyiz. Biz bir yere gitmiyoruz. İstişare ettiği zamanda bilgimizi paylaşırız. Başarılar diliyorum. Kaybettim ama krediyi geçirmedik. Bu yüzden mutluyuz" dedi. Seçimi kazanan mevcut Başkan Ercan Sarıkaya ise esprili yanıt vererek, "Krediyi, geçirmedi ama bizi ateşe attı" diye konuştu.