Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan 'Çöktüler' tepkisi!

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker'in, Cihan Ekşioğlu iddialarının ardından bazı hesaplardan yapılan paylaşımlar CEO Ertekin'i kızdırdı.

Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan 'Çöktüler' tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker'in, Cihan Ekşioğlu iddialarının ardından bazı sosyal medya hesaplarından 'Erciyes Anadolu Holdinge ait uçak ile kuaföre gidiyorlar' paylaşımları Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'i kızdırdı. 

'ÇÖKTÜKLERİ İFADENİZE GEREKEN YAPILACAK' 

İddiayı ortaya atanlara tepki gösteren Ertekin, şu ifadeleri kullandı: "Arlet Hanım, Cessna Citation çok yaygın bir uçaktır. Paylaştığım resimden de anlayabileceğiniz gibi sizin paylaştığınız resimdeki uçak Erciyes Anadolu Holdinge ait değil. Hem oluşturmaya çalıştığınız algı hem de “Çöktükleri” ifadenizle ilgili avukatlarımız gereğini yapacaklar. 

İKİSİ AYNI UÇAK MI? 

Arlet Hanım, Cessna Citation çok yaygın bir uçaktır. Ekşioğlu ailesinin uçağının dışarıdan görüntüsü aşağıda. Bizim uçağımızın dışarıdan görüntüsünü de siz paylaşmışsınız. İkisi aynı uçak mı? Oluşturmaya çalıştığınız algı ve “Çöktükleri” ifadeniz için avukatımız gereğini yapacak.

ELMALI DAVASINA DA DİKKAT ÇEKTİ 

Diğer yandan Ertekin, sosyal medyada başlatılan 'Elmalı davası' etiketiyle de paylaşım yaptı ve tepkisini sürdürdü. CEO Ertekin, şunları yazdı: Bir FETÖsevici bir iftira twiti atar. Sümüklünün ne kadar beyni alınmış trolü varsa, yurtdışında kaçak-vatansız yaşayan eniği varsa sosyal medya, internet sitelerinden yalanı yayar. İlk twiti atan, yalan twitini siler. Bu şerefsizlerle uğraşırken gündemi kaçırırız #ELMALIDAVASI