Emlak katılım bankası Kayseri şubesi açıldı

Emlak Katılım Bankası'nın Kayseri Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Emlak katılım bankası Kayseri şubesi açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emlak Katılım Bankası’nın Kayseri Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, hayata geçirilecek projelerle birlikte ekonomiye ve istihdama katkı sunacaklarını belirterek, “Birlik beraberlik içerisinde harekete ederek, başarılara imza atacağız. Potansiyelimize güveniyoruz. Diğer illerdeki şubelerimizde olduğu gibi Kültepe’nin bulunduğu Anadolu’nun sanayi merkezi Kayseri’de de ekonomiyi ve reel sektörü destekleyeceğiz” diye konuştu.

Katılım finans sektörünün en köklü ve en geç üyesi olan Emlak atılım, “100 Günlük İcraat Programı” ile yeniden faaliyete geçirilme kararının ardından, Bankacılık Düzenleme  ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) faaliyet izni alarak 21 Mart 2019 tarihinde merkez şubesi ile hizmet vermeye başladı. İnşaat ve gayrimenkul sektörü başta olmak üzere bu sektörlerin tamamlayıcı unsurlarına destekte yeni bir soluk olarak çalışmalarına başlayan Emlak Katılım Bankası yeni şubeleriyle de hizmet ağını genişletiyor.

EMLAK KATILIM VATAN CADDESİ’NDE AÇILDI

Bu kapsamda Bankanın Kayseri Şubesi de Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde hizmete girdi. Emlak Katılım Bankası Kayseri Şubesi’nin açılışına Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ile iş dünyasının temsilcileri katıldı.

BAYRAKTAR. ÜLKEMİZİN GÜCÜNE, İŞ ÇEVRELERİNİN AZMİNE VE POTANSİYELİMİZE GÜVENİYORUZ

İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci’nin Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra konuşan Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, bir yılı geride bıraktıklarını ve kısa zamanda önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. “Ülkemizin gücüne, iş çevrelerinin azmine ve potansiyelimize güveniyoruz” diyen Bayraktar, tüm sektörlerin gelişimine, hayata geçirilecek yeni projelerle ekonomiye ve istihdama  katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. 

TÜRKİYE GENELİNE YAYGIN OLARAK HİZMET VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

Yılsonuna kadar 40 şubeyi hedeflediklerini kaydeden Bayraktar, “Yeni şubelerimizle hizmet ağını genişleten Emlak Katılım, yedi coğrafi bölgede açılacak şubeler ile Türkiye geneline yaygın olarak hizmet vermeyi hedefliyoruz. Emlak Katılım, Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ankara, Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Adana ve Konya (Büsan) şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor. 2020 sonunda 40 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede 6 bin yıllık zengin kültürü ve tarihiyle dikkat çeken ilimiz Kayseri’de şubemizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ TAMER: HAYIRLI OLSUN

Daha sonra konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Bankaya ve çalışanlarına başarı dileklerini iletti. Tamer, “Emlak Katılım Bankası’nı Kayseri’nin hizmetine sunmalarından dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

VALİ YARDIMCISI ANLAR: EMLAK KATILIMIN BİLGİ BİRİKİMİYLE ÜLKEMİZE GÜÇ KATACAK

Kayseri Vali Yardımcısı Nail Anlar da konuşmasında ülkemizdeki Bankacılık sektörünün dünyada markalaştığını belirterek, “Emlak Katılımın yeni oluşumu bilgi birikimiyle ülkemize güç katacak. Kayseri’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde bankanın Kayseri Şubesi’nin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.

ŞUBE MÜDÜRÜ ALTINTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Diğer yandan açılış sonrasında açıklama yapan Emlak Katılım Bankası Kayseri Şube Müdürü İsmail Altıntaş, katılımcılara teşekkür etti. Kayseri’de en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceklerini kaydeden Altıntaş, “Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Emlak Katılım Kayseri Şubesi, Genel Müdürlüğümüzün desteği ve öncülüğüyle kentin ekonomisine, iş adamlarına, hoşgörülü ve sıcakkanlı halkına katkı sağlamak ve yol arkadaşı olmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürecek.” ifadelerini kullandı.

Haber: Cafer ZENGİN