Elitaş'la 'zamları' istişare ettiler!

İlçe Ziraat Odası Başkanları Elitaş'ı ziyaret etti. AK Partili Elitaş, 'Çiftçinin tarımdaki mazot, gübre, elektrik gibi ana girdi fiyatları üzerinde istişarelerde bulunduk' dedi.

Elitaş'la 'zamları' istişare ettiler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de çiftçi temsilcileri, artan maliyetleri konusunda destek arayışında. Bu kapmsada bazı İlçe Ziraat Odaları Başkanları Ankara'ya giderek yaşanan sıkıntıları anlattı ve çözüm talep etti. Bu kapsamda AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaşı da ziyaret eden Başkanlar, üretimde özellikle girdi maliyetlerinin artışı ile birlikte yaşanan sıkıntıları anlattı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ziyaretle ilgili olarak, "Çiftçinin tarımdaki mazot, gübre, elektrik gibi ana girdi fiyatları üzerinde istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

ANA GİRDİ FİYATLARI ÜZERİNDE İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Elitaş, şu açıklamayı yaptı: Kayseri’den gelen Melikgazi Ziraat Oda Başkanı Mahmut Çelebi, Develi Mehmet Murat, Bünyan Lütfü Özsolak, Tomarza Sami Nalbant, Felahiye Mehmet Kuzugüden ziyaretimize geldi. Çiftçinin tarımdaki mazot, gübre, elektrik gibi ana girdi fiyatları üzerinde istişarelerde bulunduk" dedi.

Felahiye Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kuzugüden, 19 Ocak'ta artan maliyetlere sosyal medya hesabından şu şekilde tepki göstermişti: