'Ekmek kalmıyor şikayetleri geliyor' diyen Özer: Kuyruklara, kuyruk ekleniyor!

Ekmek kuyrukları Belediye Meclis gündeminde!

'Ekmek kalmıyor şikayetleri geliyor' diyen Özer:  Kuyruklara, kuyruk ekleniyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer, hobi bahçeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hobi bahçeleri konusunda aylardır komisyonda bekletilen yönetmeliğin biran evvel Kayseri halkına ve meclise sunulmalıdır” dedi. 
Diğer yandan CHP'li Özgür Özer, Kent Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyruklara da dikkat çekerek, ortaya çıkan kuyrukların iktidarın yanlış ekonomi politikalarının sonucu olduğuna da dikkat çekti. 

'Ekmek kalmıyor şikayetleri geliyor' diyen Özer:  Kuyruklara, kuyruk ekleniyor!
"İNSANLAR GEÇİM DERDİNDE! BU TABLO İKTİDARIN ESERİ"
Haber merkezimize açıklama yapan Özer, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi mart ayı meclis toplantısında 55 madde bugün görüşüldü.  Meclis’te Kent Ekmek büfelerinin sayısının artırılmasını istedik. Bu kuyruklara son verilmesi yönünde taleplerimizi ilettik. Mahallelere de yeterli sayıda ekmek satılacak büfeler açılmalı. Keşke bu kuyruklar hiç olmasa, ancak iktidarın yanlış ekonomi politikaları yüzünden her geçen gün alım gücü düşüyor, insanlar yoksullaşıyor, kuyruklara da kuyruk ekleniyor. Hayat pahalılığı her geçen gün artıyor. İnsanlar bütçelerini düşünerek, tasarruf yapmanın yollarını arıyor. Kent Ekmek büfeleri önünde de maalesef düşündüren uzun kuyruklar oluşuyor. Özellikle uzun süre, kuyrukta beklemek zorunda bırakılan dar gelirli vatandaşlarımızdan ekmek kalmadığına dair şikayetler de bizlere yansıyor. Keşke bu tablo, bu yoksulluk bitirilse, bu kuyruklar hiç olmasa. İnsanların alım gücü artsa ve bu tablo kentimizde de hiç yaşanmasa, ancak bu bir ülke gerçeği. Türkiye’nin her yerinde bu görüntüler var.  İktidarın neden olduğu acı tablonun getirdikleridir bunlar” dedi.