Dualar kahramanlar için

Dualar kahramanlar için
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hunat Camii’nde başta Afrin olmak üzere hain terörle mücadele eden güvenlik güçleri için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de binlerce Kayserili ile birlikte bu anlamlı programa katıldı.
Kayserililer sabah namazında Hunat Camii’nde bir araya geldi. “Dualar Kahraman Mehmetçik İçin” adlı program kapsamında sabah namazı sonrası dualar edildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa Genç KAYMEK öğrencileri de iştirak etti.
İl Müftüsü Şahin Güven tarafından Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından Afrin’de önemli bir operasyona imza atan Kahraman Mehmetçik için dualar ettirdi. Şehitlerimiz için rahmet dilendi ve gazilerimize acil şifalar temennisinde bulunuldu.
Hunat Camii’nde kılınan sabah namazı ve duaların ardından programa katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından çorba dağıtıldı.