DİSK Kayseri Bölge Temsilcisi Cumali Sağlam:

DİSK Kayseri Bölge Temsilcisi Cumali Sağlam:
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

DİSK Kayseri Bölge Temsilcisi Cumali Sağlam Kayseri’de ki hain terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Terörün, şiddetin, savaşın, intikamın esir aldığı bir ülkede yaşamaya alışmayacağız.” dedi.
DİSK Kayseri Bölge Temsilcisi Cumali Sağlam, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Geçen hafta İstanbul’da gerçekleşen saldırının yaralarını saramadan Kayseri’de de hain terör örgütlerince bombalı saldırı gerçekleştirildi. Çarşı iznine çıkan, silahsız, savunmasız 14 askerimizi kaybettik . 56 da yaralımız var. Artık yeter!
Terörle, şiddetle, çatışmayla, savaşla bu ülkenin hiç bir sorununun çözülemeyeceğini, ülkemizin ve insanlığın adım adım tüketilmekte olduğunu artık herkesin görmesini istiyoruz. Yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başta kaybettiklerimizin yakınları olmak üzere hepimizin başı sağolsun.
Biz 1 Mayıs 1977’de, 10 Ekim 2015’te Ankara’da bombaların, silahların, ölümlerin emekçiler ve halkımız için yarattığı korkunç sonuçları yaşamış bir örgüt olarak, bitmek bilmeyen bu insanlık dışı şiddet eylemlerini lanetliyoruz.
Terörün, şiddetin, savaşın, intikamın esir aldığı bir ülkede yaşamaya alışmayacağımızın altını bir kere daha çiziyoruz.
Türkiye’nin daha fazla acı çekmemesi için intikam sloganlarına, teröre, baskı ve şiddete değil, demokrasiye, barışa ve kardeşliğe; şiddetin acilen ortadan kaldırılması için toplumun geniş kesimlerinin bir araya gelmesine ihtiyacımız olduğunun görülmesini istiyoruz.”