Dikkat! Kayseri'de seçim var!

Kayseri'nin Melikgazi İlçesine bağlı Gökkent ve Alparslan Mahallesi sakinleri sandık başına gidecek.

Dikkat! Kayseri'de seçim var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında tedavi gördüğü hastanede Koronavirüse yeni düşerek, hayatını kaybeden Gökkent Mahallesi Muhtarı Murtaza Öner’in ardından, görevi yaklaşık 8 aydır azalar arasında yer alan Ahmet Bahadır yürütüyor. Mahallede muhtarlık seçiminin 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacağı ifade edildi.

Seçim takviminin belirlenmesinin ardından muhtar adayları çalışmalarını sürdürürken, asıl muhtarın hayatını kaybetmesinin ardından görevi yürüten 30 yaşındaki Ahmet Bahadır da seçimde aday olduğunu söyledi.

Şu an için kendisi dışında 6 kişinin de aday olduğunu dile getiren Bahadır, seçim gününe kadar sayının artabileceğini söyledi. Seçime yönelik çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren ve özel bir şirkette planlama şefi olarak görev yapan Bahadır, “Murtaza Öner Muhtarımız hayatını kaybetti. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşanan bu olayın ardından da seçim takvimi belli oldu. Mahallemize, vatandaşlarımıza yapılacak seçim hayırlı olsun. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik bir yarış içerisinde hak edenin kazanacağı bir seçim temenni ediyoruz. Birlik, beraberlik içinde seçimimizi tamamlayacağız” dedi.

ALPARSLAN MAHALLESİ’NDE DE SEÇİM VAR

Diğer yandan Gökkent Mahallesi gibi Alparslan Mahallesi’nde de 6 Haziran’da muhtarlık seçimi var. 
Alpaslan Mahallesi Muhtarı Fatih Çalışkan, 2019 yılında dönemin Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık tarafından hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden alınmıştı. 
İskoçya tarafından “Lord” unvanına layık görülen ve bu yönde haberlerle de zaman zaman gündeme gelen Çalışkan’ın da 6 Haziran’daki seçimde yeniden yani 3. kez aday olduğu ifade edildi.


.