Dikkat çeken tepki: Tören Hulusi Akar ya da Hunat Camisi'nde olsa tam takım katılırlardı!

Cenaze törenine Cemevinde olduğu için katılmak zorunuza gidiyorsa Alevileri neden askere alıyorsunuz merak ediyorum. Bu üzüntümü ve kırgınlığımı içimde daha fazla tutamadım ve paylaşmak istedim

Dikkat çeken tepki: Tören Hulusi Akar ya da Hunat Camisi'nde olsa tam takım katılırlardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Hacı Bektaşi Veli Derneği eski Başkanı Sadık Genç, 9 Haziran’da geçirdiği rahatsızlığın ardından son yolculuğuna uğurlanan Kore Gazisi Aziz Altı’nın cenaze töreni ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

Sadık Genç, dikkat çeken paylaşımında şu ifadeleri kullandı, 'Geldi geçti ama bir kırgınlığımı anlatmak istiyorum. Bir süre önce Kore gazisi Aziz amcamızı hakka uğurladık. Cenaze törenine sadece tören ekibi geldi. Başlarında ise en üst rütbeli olarak bir teğmen vardı. Tek bir üst rütbeli asker katılmadı. Üstelik Milli Savunma Bakanı bir Kayserili. Çelenk dahi göndermediler. Devlet erkanından sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç katıldı. Bir de Talas Belediye Başkanı Sayın Mustafa Yalçın korona olduğu için katılamadı, arayıp taziyesini bildirdi. Eğer cenaze töreni Hulusi Akar ya da Hunat camisinde olsa tam takım katılırlardı diye düşünüyorum. Eğer yaşayan son bir iki Kore gazilerinden birinin cenaze törenine Cemevinde olduğu için katılmak zorunuza gidiyorsa Alevileri neden askere alıyorsunuz merak ediyorum. Bu üzüntümü ve kırgınlığımı içimde daha fazla tutamadım ve paylaşmak istedim.' dedi.