DEVA Partisi'nin Kayseri İl Başkanı kim? Ne iş yapar? Partiden yeni il başkanı açıklaması…

Ali Babacan öncülüğünden kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri il Başkanı belli oldu. Parti genel merkezi iş insanı Begüm Başmısırlı'yı il başkanı olarak atadı.

DEVA Partisi'nin Kayseri İl Başkanı kim? Ne iş yapar? Partiden yeni il başkanı açıklaması…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ali Babacan öncüğünden kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri il Başkanı belli oldu. Parti genel merkezi iş insanı Begüm Başmısırlı'yı il başkanı olarak atadı.

PARTİ’DEN YENİ İL BAŞKANI AÇIKLAMASI

Parti’den yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı'yı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.” ifadeleri kullanıldı.

BEGÜM BAŞMISIRLI KİM?

42 yaşında olan Başmısırlı, Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kayseri İl Başkanlığı da yaptı. Kayseri'nin tüccar sanayici ailelerinden olan iş insanı Begüm Başmısırlı, moda, tasarım işiyle uğraşıyor. Kayseri’de kısa zamanda ilçe teşkilatlarını da kurup, çalışmalara başlayacaklarını belirten Başmısırlı, “Kayseri kurucu il başkanlığı görevimiz kurucu arkadaşlarla birlikte Ülkemize ve Kayserimize hayırlı olsun” dedi.

ROTARY KULÜP HALKA İLİŞKİLER KOMİTE BAŞKANI! 

1905 yılında kurulan Rotary Kulübünün, bugün milyonu aşkın üyesi ile dünya çapında faaliyet gösterdiği belirtiliyor. Başmısırlı, aynı zamanda Rotary Kulüp 2430. Bölge Halkla İlişkiler Komite Başkanı olarak da görev alan bir isim. 

DEVA PARTİSİ'NE MODACI BAŞKAN

Kayseri'de, moda tasarımcısı Begüm Başmısırlı, geçtiğimiz yıl basında yer alan haberde, Azerbaycanlı modacı ve kostüm tasarımcısı Güneş Abbas ile yaptığı tasarımları İtalya'nın dünyaca ünlü moda merkezi Milano'da yer alan firmanın Ar-Ge merkezine gönderdiğini belirtmişti. Başmısırlı, tasarım alanında marka olmak istediklerini belirterek, "İtalya'da tasarımlarımız çok beğeniliyor. Kayseri'den farklı bir firma olarak dünyaya yayılmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Başmısırlı, atama kararını kendisine eski Bakanlardan  ve aynı zamanda DEVA Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergin'in ilettiğini belirtti.