Dertliler, mağdurlar, çekini ödeyemeyenler Hisarcıklıoğlu'nu ablukaya aldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Dertliler, mağdurlar, çekini ödeyemeyenler Hisarcıklıoğlu'nu ablukaya aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB9 Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa yönelik açıkladığı bazı destek paketlerini değerlendirdi. Hisarcıklıoğlu, benzer bir adımı ciro kaybeden işletmelere de verilmesini talep etti. 

BENZER BİR ADIMI BEKLİYORUZ
Hisarcıklıoğlu, “Esnafa verilen destek doğru ve olumlu bir adım. Ciro kaybı yaşayan veya kapanmak zorunda kalan işletmelerimize de acilen destek verilmesi gerektiğini Hükümetimize iletmiştik, benzer bir adımı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HİSARCIKLIOĞLU'NA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTILAR

Diğer yandan Hisarcıklıoğlu’nu sosyal medyada işletmeciler adeta ablukaya aldı. Ödemelerin yapılamadığını ve birçok kişinin mağdur olduğunu belirten bazı sosyal medya kullanıcıları, “Krediler en az 1 yıl ertelenmeli yoksa küçük ve orta ölçekli işletmeci kalmaz, Unutulmamalıdır ki büyük işletmeler küçük ve orta ölçekli işletmelerle doğru orantıda onlar olmazsa büyük işletmeler var olamaz” dedi. Bazı vatandaşlarda çek mağdurlarına yönelik çalışma yapılmasını istedi.
İŞTE SOSYAL MEDYADA VATANDAŞTAN HİSARCIKLIOĞLU’NA SESLENİŞ:

-7 tane AVM'de şubesi olan firmayım battım

-Her yer açık biz kapalıyız, tükendik

-Hibe bekliyoruz

- 4 aydır kira ödeyemiyoruz, sesimizi duyun!

-Sözün bittiği yer...

-Çek mağdurlarına çözüm bekliyoruz

O TEPKİLERDEN BAZILARI: