Deniz'in penaltılarda boşu yok

Deniz'in penaltılarda boşu yok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Spor Toto Süper Ligde bu sezon geride kalan 33 haftada 5 penaltı atışı kazandı. Bu atışlarda topun arkasına geçen Deniz Türüç, penaltı atışlarının tamamını gole çevirerek takımına önemli bir katkı sağladı.
Kayserispor, Süper Ligin bitimine 1 hafta kala attığı sezonda 47 golün 5’ini penaltılardan buldu. Süper Lig’de hakemler bu sezon Sarı-Kırmızılı takımın lehine 5 kez penaltı noktasını gösterdi. Bu atışların tamamını Deniz Türüç kullandı ve hiçbirini kaçırmadan takımı adına penaltılardan 5 gol kaydetti. Kayseri ekibi ilk penaltı atışını ligin 8. haftasında deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında kazandı. Bu atışı gole çeviren Deniz Türüç, böylece kendisinin de ligde ilk golüne imza koymuş oldu. Ardından Kayserispor, ligin 16. haftasında Kardemir Karabükspor, 25. haftasında Gaziantepspor, 27. haftasında Osmanlıspor ve 28. haftasında Gençlerbirliği maçlarında penaltı atışları kullandı ve Deniz ile gole çevirdi.
Deniz Türüç, bu sezon Gaziantepspor’a iki maçta da penaltı golü kaydederken bu takıma iki maçta toplam 3 gol atmış oldu. Deniz Türüç’ün bu sezon attığı 11 golün 5’i penaltılardan gelmiş oldu.