'Demiryolu nakliye projemiz beğenildi'

'Demiryolu nakliye projemiz beğenildi'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, TOBB tarafından düzenlenen Ekonomi Şurasında yaşanan gelişmeleri anlattı. Büyüksimitçi, “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay demiryolu nakliye projemizi beğendi” dedi.

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Ekonomi Şura’da Kayseri ile ilgili neler yaşandı.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu yıl  10’uncusu düzenlen şurada yaşanan gelişmelerle ilgili konuştu. Büyüksimitçi, şurada Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’un Kayseri ile ilgili talepleri dile getirdiğini ve Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın da not aldığını söyledi. Yerli otomobil ve savunma sanayisinin Kayseri, Konya ve Aksaray’ı kapsayan önemli bir proje olduğunu dile getiren Büyüksimitci, Şubat ayında ilgili Bakanlarla bir araya geleceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile özel bir görüşme yaptıklarını  ve projelerini sunduklarını kaydeden Büyüksimitçi, Demiryolu nakliyesi projesinin beğenildiğini anlattı. Büyüksimitçi, görüşmelerinde Orta Anadolu havzasının oluşturulması konusunda da bilgi sunduklarını ifade etti.