Cumhurbaşkanı Erdoğan Özhaseki`ye `Kastamonu pastırması sizin pastırmadan daha iyi Mehmet` demiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özhaseki`ye `Kastamonu pastırması sizin pastırmadan daha iyi Mehmet` demiş
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KASTAMONU PASTIRMASI SİZİN PASTIRMADAN DAHA İYİ MEHMET
 
Simit, peynir ve pastırmadan oluşan bir öğüne itiraz edecek pek kimse yoktur sanırım. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da yoğun bir günün ardından, partisinin genel merkezinde, kendisine ikram edilen pastırmaya, simit ve peyniri de ekleyerek, ziyafete çevirdi.
 
Geçtiğimiz hafta İl Başkanları toplantısının ardından odasına çıkan Erdoğan’a, AK Parti Kastamonu İl Teşkilatı’nın getirdiği pastırma ikram edildi. Cumhurbaşkanlığı muhabirimiz Gizem Karakış’ın aktardığına göre pastırmayı gören Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’e dönerek, “Fatih sen de bize bir Ankara simiti getir” dedi. Alelacele hazırlık yapıldı. Erdoğan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin yemekhanesine indi ve Ankara simiti, peynir ve Kastamonu pastırmasından oluşan menü için masaya oturdu.
 
Konu pastırmadan açılınca Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye “Kastamonu pastırması daha iyi” diyerek takıldı. Kayserili Özhaseki’nin tüm ısrarlarına rağmen Erdoğan, “Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” tercihinden vazgeçmedi.
 
Simitli, pastırmalı sohbetin tadına varan AK Parti yönetimi, bundan sonra bazı toplantıları yöresel tatlarla süslemeye karar verdi.
 
İlk görevi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal üstlendi. Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ın yöresel tatlarını ikram etti. Şimdi sıra diğer genel başkan yardımcılarında.
 
 
Hürriyet`te yer alan haberin detayları için TIKLAYIN